Biergift

Ons bier is zeer geschikt als relatiegeschenk of als biercadeau om collega’s of klanten mee te verrassen. 4KNT heeft verschillende bierboxen. Elk bierpakket kunnen die we naar jou eigen wensen samenstellen en al dan niet personaliseren met bijvoorbeeld gadgets en snacks of een bierglas van 4KNT

Klant specifieke pakketten zijn mogelijk (vanaf 250 stuks). Informeer naar de mogelijkheden als je meer wilt weten hierover.

Referenties

Ontwikkelen van een doos om nieuw raceteam aan te kondigen. Doos bestaat uit 3 verschillende flesjes

# 600 STUKS

Geert Helsen, CEO Narviflex:

Wij hebben een prachtige samenwerking mogen ervaren. We hebben een racewagen in Belcar, deze heeft het nummer 66. Op het juiste moment ontdekten wij het biertje 66 van 4KNT, het idee stak al snel de kop op om hier iets met te doen. Er werd goed geluisterd naar wat we wilde en 4KNT kwam snel met een goed voorstel een kleine bierbox met een eigen bedrukking, ontworpen door 4KNT. Het eerste ontwerp dat ze doorstuurde was er knal op, met een paar kleine detail aanpassingen konden deze snel in productie gezet worden. Enkel de juiste bier keuzes moesten nog gemaakt worden en uiteraard mocht het NR 66 niet ontbreken. Zo kregen wij een perfect relatiegeschenk om uit te delen op de 24h van Zolder. Dit werd zeer positief ontvangen. Een prachtige stevige box met daar super lekker biertjes in, dat werd door iedereen gesmaakt. We hebben hier een hoofdvogel met afgeschoten. Bedankt aan 4KNT team  voor het totaalpakket.

Creëren van een belevingsdoos met 2 flesjes en een zakje nootjes.

# 1300 STUKS
+ BEZORGEN IN VLAANDEREN
+ WEBINAR

Kelly Schamphelaere, CEO FVF:

4KNT kan niet alleen super lekker bier brouwen. Ze zijn ook meesters in het meedenken, uitwerken en realiseren van grootschalige projecten. Samen met hen lieten we maar liefst 1300 geschenkdozen leveren aan verzekeringsmakelaars doorheen gans Vlaanderen. Een unieke, samen ontworpen doos met heerlijk bier… Een warme, onvergetelijke samenwerking. Op het einde van de rit werden ze zelfs vrienden voor het leven.

Bedankt, 4KNT!

Onze project aanpak

Aanvraag

Idee

Overleg met klant

Afgewerkt voorstel

Productie

Tevreden klant

Eigen ontwerpers

Ism Mels Kartonnage

Transport