Beste 4KNT vrienden,

Op 29 en 30 augustus organiseren Brouwerij 4KNT en VZW Peacock de Ronde van 4KNT voor het goede doel. Alle opbrengsten gaan naar deze VZW, die als doel heeft de strijd van kankerpatiënten draaglijker te maken. Dit doen we door het creëren van kleine geluksmomentjes en door praktische ondersteuning van patiënten en hun familie.
Praktisch:
Start- en aankomstplaats: Zomerbar 4KNT & Juliette (Polken 66, Stekene)
Afstanden: 30 en 10 km
Route: Beide routes zijn volledig uitgepijld
Prijs: 7 euro (inclusief 1 drankje in de zomerbar) per volwassene (kinderen gratis)
Programma 29 & 30 augustus:
  • Aanmelden tussen 6.30 en 14u
  • Start 30km: tussen 7 en 11u
  • Start 10km: tussen 7 en 14u
  • Sluiting zomerbar: 19u
Startslots:
Om social distancing i.h.k.v. Corona te borgen, werken we met verschillende tijdslots waarin een beperkt aantal deelnemers kan starten.
Iedere 30 minuten kan een nieuwe groep starten. In elke groep kunnen maximaal 10 deelnemers tegelijkertijd starten.
Steun VZW Peacock:
Met jouw deelname steun je VZW Peacock. Wil je aanvullend steunen? Dat kan! Via de collectebus ter plekke, via overschrijving (BE43 9733 6901 3801) of via Bancontact/Ideal (www.peacock.memorial/donaties/).
Meer informatie over VZW Peacock is te vinden op onze website (www.peacock.memorial) en onze Facebookpagina (https://www.facebook.com/vzwpeacock).
Inschrijven:
Inschrijven via email: info@peacock.memorial of info@4knt.be tot donderdag 27 augustus.
Belangrijk ! Vermeld de naam van alle deelnemers die je wil inschrijven (ook de kids), één telefoonnummer & e-mailadres en de gewenste dag & startslot.
Wij nemen vervolgens contact met je op ter bevestiging of een alternatief tijdslot mocht jouw voorkeur reeds volzet zijn.
Je hebt tot 27 augustus de tijd om je in te schrijven en een starttijd te reserveren. Inschrijvingen op de dag zelf zijn mogelijk, maar enkel voor tijdslots die nog beschikbaar zijn.
Corona maatregelen:
Om social distancing te waarborgen tijdens de wandeling, werken we met een beperkt aantal deelnemers per tijdsslot. We verwachten van alle deelnemers dat ze zich aan de geldende richtlijnen en regels houden.
Ook de zomerbar is volledig Corona-Proof.
Groeten,
Brouwerij 4KNT & VZW Peacock